Flink introductieaanbieding

Jouw kalveren flink laten groeien met korting? Profiteer nu van de voordelen van Flink en geef jouw kalveren een goede start. Het introductiepakket bestaat uit een mengpallet met 5 zakken melkvervanger, 1 box TMR kalf, 10 zakken brok en 5 zakken jongvee mineralen. Tevens krijg je van ons een ‘Flink’ cadeau-box met diverse praktische tools.

Bestellen

Wil je het Flink introductiepakket bestellen? Neem dan contact op met jouw specialist van Fierens Mengvoeders, Mulders Oudenbosch, Theeuwes Mengvoeders of Victoria Mengvoeders.

Hoera! We gaan samen scoren in kalveropfok!

De geboorte van een kalf is een bijzondere gebeurtenis. Het begin van een nieuw leven waarin jullie samen flink gaan scoren. Als melkveehouder ben jij verantwoordelijk voor de kalveropfok binnen jouw bedrijf. Voor het klaarstomen van de toekomstige generatie voor een glansrijke carrière. Geef jouw kalveren een goede start en bestel het ‘Flink’ introductiepakket.

Introductiepakket met gratis ‘Flink’ cadeau-box

Profiteer nu van de introductiekorting op het ‘Flink’ introductiepakket en ontvang de (gratis) ‘Flink’ cadeau-box met diverse praktische tools. De cadeau-box bestaat uit een (melk)emmer, kalvermelkthermometer, garde, gereedschapsbak, voerschep en een skippybal.

Actievoorwaarden

  • Bestel vóór 31 december 2023 het ‘Flink’ introductiepakket
  • Ontvang eenmalig €100,- introductiekorting
  • Je krijgt een (gratis) ‘Flink’ cadeau-box* bij je bestelling

* De ‘Flink’ cadeau-boxen worden uitgegeven zolang de voorraad strekt.

Ga terug

Flink Bestellen?

Neem contact op met onze verkooppartners.