‘Mijn kalveren zijn nog nooit zo mooi geweest’

Waarom Flink?

Veel problemen bij de koe vinden hun oorzaak in de opfok. Met Flink willen we die problemen vóór zijn. Dat doen we door te meten en daar ons (voer)advies op af te stemmen. Zodat straks elke melkveehouder zegt: ‘Mijn kalveren zijn nog nooit zo mooi geweest.’

Wat doen wij?

Het klaarstomen van de toekomstige generatie melkkoeien gaat niet vanzelf. Hier is vakmanschap, kennis en ervaring voor nodig. Flink heeft alles in huis!

Wij zijn specialist in kalveropfok. Hét adres waar je als melkveehouder voor complete ondersteuning terecht kunt: voor advies en begeleiding op gebied van voeding, verzorging, gezondheid, huisvesting, klimaat, management en hygiëne.

Wie zijn wij?

Het initiatief voor Flink komt vanuit vier voerleveranciers: Fierens Mengvoeders, Mulders Oudenbosch, Theeuwes Mengvoeders en Victoria Mengvoeders, die alle vier verbonden zijn met Fransen Gerrits BV, de oprichter van Flink. Tevens wordt Flink ondersteund door de specialisten van Kalfsupport. Onze gezamenlijke kennis en expertise op het gebied van kalveropfok vormt de sleutel tot succes.

Onze jongveespecialisten

Flink Bestellen?

Neem contact op met onze verkooppartners.